Uherský Brod byl hratelný soupeř, ale štestí nám nepřálo

28.08.2011 01:00

V Neděli 21.8 zajížděl tým dorostenců z Rožnova k ostrému zápasui do Uherského Brodu!

Od začátku utkání bylo jasné, že se zápas bude hrát ve vysokém tempu a za velkého vedra to fyzicky dobře připraveným Rožnovanům nedělalo větší problémy.

bohužel již v 10 minutě se po sporné ofsidové situaci a centru z levé strany dostali domácí do vedení.

Poté se domácí dostali ještě do 2 slibných šancí, které s přehledem Pavlík zlikvidoval.

Ale Rožnov také dokázal vystrčit růžky a to, když v 25 minutě Malina z malého vápna trefil jen dobře bránicího obránce.

Poté přišla asi nejvyloženější šance domácích a to v 32 minutě, když se sám před Pavlíkem objevil domácí útočník, ale Pavlík skvělým reflexem podržel hostující mužstvo a nic na tom nezměnil, ani fakt, že ve 45 minutě kopali domácí přímý kop z hranice vellkého vápna, dobře umístený kop, ale skvěle chytající Pavlík zlikvidoval.

Rožnov vstoupil do 2. poločasu s tím, že chce zápas otočit a hned ve 47 minutě Pajer po dlouhém nákupu přetlačil domácího obránce a dokázal vsítit branku 1:1.

Poté přišel asi 15 minutový útlum ve kterém se obě mužstva přetlačovala o územní převahu, bohužel v 70 minutě se domácí křídelní hráč uvolnil přes 4 Rožnovany a naservíroval domácímu útočníku přímo do prázdné brány 2:1.

Jako by toho nebylo dost o 2 minuty později vznikla situace, jako přes kopírák a domácí proměnili i druhý break a vedli 3:1.

Do další tutové šance se dostal znovu Malina, ale opět neproměnil.

A tak zápas skončil 3:1 pro domácí.

Nutno dodat, že výsledek je velice nespravedlivý, ale o tom je fotbal a skvěle podržel Venca Pavlík ze kterého roste velká opora týmu, jak v kabině, tak na hřišti.

 

                                                                                                                                  SK